Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wat brengt Mindfulness?

'To be mindful' betekent 'opmerkzaam zijn' of 'wakker zijn'. In een staat van Mindfulness is de mens zich bewust van de ervaring zoals die zich voordoet, van moment tot moment, zonder oordeel. Een toestand waarin men gefocust, kalm en helder is.

Het beoefenen van Mindfulness bevordert een innerlijke houding die zich kenmerkt deze staat van bewustzijn. Het leert mensen bijvoorbeeld effectiever om te gaan met bijvoorbeeld stress, om minder verstrikt te raken in gedachten en gevoelens en milder met henzelf om te gaan. Ook om meer in het hier-en-nu te zijn en / of zich bewust te worden van patronen en automatismen het zicht en ruimte beperken.

Zorgdiensten van Wies Horninge

Eum fugit aut voluptatem et id deleniti quo dicta tempore excepturi et sit optio dolorem enim id repellendus vero voluptas quo aliquid minus enim vero impedit sit ut minus omnis cumque.

Wies Horninge
Copyright © 2021 Wies Horninge
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren